keyseaRch .

Jaha, nu var det så att jag sitter och chillar, som vanligt, det är helt chill, gillar't.

Kom just hem från en lång kväll. Har varit ute och cyklat runt i timmar med Edvin och Alen, det var kul till en början, men sen blev det ganska tråkigt.. Och sen drog Edvin hem och jag och Alen satt och snackade ett tag tills han måste hem. Han följer mig hem för jag är mörkrädd -.- och sen drar han hem. En kvart senare ringer han och har tappat sin nyckel och hans morsa typ lackar om han inte hittar den.. Jag hänger med ut och letar. Vi cyklar till parken där vi satt och snackade och sen kommer Alen på att han kanske har lagt ifrån sig nyckeln hos sin mamma för han tog den och sen la han kanske ifrån sig den och fixade käk. Egentligen hade vi tänkt cykla till Främby (som vi hade cyklat till tidigare med Edvin) och kolla där, men nu bestämde jag att vi skulle dra till hans morsa och leta först. Han letar igenom köket och snackar med morsan lite och så.. sen går hon in i vardagsrummet och kollar på tv, Alen fortsätter leta. Sen helt plötsligt hittar Sanel (Alens lillebror) nyckeln på soffbordet i vardagsrummet. Han hade städat på det andra bordet och lagt undan nyckeln. Inte direkt en chock, och inte Alens fel alls, men det ledde till att han inte får låna sin mammas nycklar mer... ändå.

Jag har, förutom det där, kollat på tv den mesta delen av dagen och trotsat vädret totalt (första helt soliga dagen på bra länge). Och sen satt upp krokar och hyllor i mitt rum, det börjar se mer och mer bebott ut. Ska dammsuga imorgon och sätta upp tavlor i believe. Och bortsett från det ska Sean komma till Falun och jag ska umgås med honom och några andra, vet inte vilka än.

Keep It Real.

updaTe .

Någon har kommenterat efter mig att bilden på Volturi tydligen är äkta, men att Summit inte har gett ut den officiellt utan den har läckt ut.

Jag visade bilden för min syster för två sekunder sen. Hon gillade den också :)


tWilight .

[Skit i att läsa om du inte gillar Twilight.]


Navigerade just in på Twilightsweden och såg att det har kommit denna möjligt äkta bild på Volturi.

En bit av min kommentar på hemsidan:
'Gillar den skarpt bortsett från Caius frisyr ... den ska väl inte vara så lång.. och jag håller med Louise att varken han eller Marcus skulle väl ha långt hår? Jag tycker att Jane passade bäst, vilket jag blev förvånad över för jag var skeptisk mot skådespelaren (som jag självklart har glömt vad hon heter).'

Jag kom på nu att det är Dakota Fanning som spelar Jane.

Louise kommentar:
'vilken besvikelse, jag hade föreställt mig aro marcus och caius helt annurlunda, och ingen av dom har långt hår i boken.. :( och marcus ska ju se utttålad ut :S:S'

Någon som vet vad utttålad betyder? :o

aT alens .

Sitter hemma hos Alen med honom, Edvin, Felix och Alens lillebror Sanel. Dom spelar typ poker, texas holdem tror jag. Det är lite sjukt, lillebrorsan är åtta och asbra XD han är cool.

Ja jag har lite tråkigt just nu för jag är inte med :P jag kan inte spela poker. Och Alen orkar inte lära mig -.-

Äsch nu ska jag väl hänga med i spelet lite, fast jag fattar ingenting :P

Eyyyyyyyyyyy, jag har värsta långa naglar nu, det känns skumt mot tangentbordet ;>¨

HARE BRAlol.

atM .

Jag sitter och väntar på Alen -.- han är så seg så det finns inte XD haha ^^

Jag har ganska tråkigt faktiskt (ojojoj jag som alltid har så kul..).. Ah iallafall så sitter jag på pappas dator just nu och uppdaterar mig bara, har inte min inkopplad ju, fortfarande. Jag rensade ur mina garderober och begränsade mig till en enda garderob idag. Jag klarar mig på det skulle jag tro, men det var mest för att jag hade så mycket skit i dom innan så jag fick lov att ta bort massa, fast det var ju bra. Iallafall så kommer mitt rum bli helt totalt awesome sen. Vi ska typ fixa så jag kan flytta in igen på måndag, sen kanske vi ska till IKEA den 27, kanske kanske.

Ja jag kommer hålla mitt löfte den här gången om bilder, ja för en gångs skull fakiskt. Det blir nog före och efter bilder, om jag hittar nån gammal bild på mitt rum.

Keep breathing.


måla måLa måååla .

Jag målar om i mitt rum, sitter vid pappas dator just nu. Det blir grått i hela, väldigt ljus grå, och sen några små väggar blir mörkare grå, det blir en jävligt cool effekt.

Jag säger som Elins Pontus sa, "vad kul att det regnar för omväxlings skull". Ja det är jätteroligt.. regnet står som spön i backen, bokstavligen.

Old news:
* Jag skiter i en person nu, punkt slut, det är över, den kommer inte få mer uppmärksamhet från mig nu.
* Målningen och det :D
* Åker till sthlm den 23 denna månad... tror jag. Annars den 25 med familjen.

Ehm... ja det finns inte så mkt mer nytt att berätta.

Jag skriver, och lägger upp bilder sen på rummet, när det är klart, det blir AWESOME. Och den här gången kommer det verkligen bilder också.

HARE.


oRka .

Läste just ett inlägg på Tinas blogg om att folk är besatta över att blogga, inte för att det är kul utan för att få läsare och föra att folk ska vara intresserade av deras liv.
Hon har en jävligt bra poäng där, jag bloggar när jag får lust, och jag har aldrig lust att blogga när jag har sagt att jag ska :P Som till exempel... i mitt senaste inlägg skrev jag att jag skulle skriva mer om den kvällen, nej nej det orkar jag inte xD jag minns den helt och så, men jag orkar inte skriva ner det :) för övrigt har jag redan gjort ett inlägg om det ju så jag orkar inte skriva mer detaljer.

Hah. Jag har spenderat hela dagen igår och idag med att tro att jag skulle på bio, igår blev det inget och idag gick filmen tydligen inte klockan nio, utan halv sju och hehe ja den går väl ungefär just nu (19:33).

Jag sitter och diskuterar gymnasiet med Linnea, båda vi tycket att det känns som att vi ska tillbaka till Västra efter sommarlovet och att gymnasiet känns avlägset och obekant. Läskigt det där alltså.

Nu ska jag.. öh jag vet inte vad jag ska göra faktiskt så bloggar väl vidare :)

Fast för tillfället vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, jag hade nåt nyss, men jag glömde bort det för jag svarade på ett sms -.- illa alltså.

Äsch, jag drar nu. Hare bra :)

heJ .

Hej.

Nu sitter jag hemma hos Elins Pontus och typ chillar, ska se film senare när alla blir pepp på det :) men just nu äre inte så mkt som händer. Jag gissar att Elin och Pontus ligger och myser typ och jag vet inte var Johnny tog vägen, gissar att han gick på toa. Ja nu kom han hit igen :P

Aja, iallafall, det där viktiga som jag skrev om i det senaste (tror jag) inlägget är inte aktuellt längre, det är över typ.

Hehe :P

Ja, nu ska jag bara berätta att vi har varit vid en typ... tjärn.. och grillat, chillat och badat faktiskt :D det var kul ^^

Kvällen: filmkväll osv hihi :)

Skriver och lägger kanske upp bilder imorgon och så .. vet inte det där med bilderna osv, men alltså det brukar ju inte bli som jag planerar.

KRAMlol


RSS 2.0