symAskin . [5 days and countdown .]

Jag lagade nyss tre par jeans..
Det gick nog bra tror jag, fast lite fail också. Det var två par som var slitna på insidan av låren (någon som känner igen sig?) och ett par vars ficka typ hade gått sönder, för andra eller tredje gången nu. Iallafall så är våran symaskin massa gammal, dock funkar den och så, så det är bra ju :)
Nästa uppdrag är att laga min tjocktröja - alla mina saker verkar gå söner hela tiden, har inte många hela strumpor till exempel - sen är allt utom massor av strumpor hela igen ^^

Igår kväll spenderade jag och Elin hos mamma, hon är uppe i Piteå så vi hade lägenheten för oss själva. Innan vi drog dit så färgade jag hennes hår här hemma hos pappa, för vi får inte färga hos mamma :P
Sen drog vi till mamma och tog med oss en datorskärm bara för att mammas är så liten och typ värdelös och vi skulle kolla på film. Vi lyckades för Elin va snäll och bar skärmen så bar jag hennes dreads. Sen väl hos mamma så kom vi på att sladdarna till skärmen inte passade datorn.. så no use för skärmen då, OCH jag hade glömt snoddarna att sätta i dreadsen med, så det blev prommenad hem och äta och hämta dom och en kam. Ja sen cyklade vi hem till mamma och började sätta i dreadsen och samtidigt såg vi på Du, jag och Dupree, den va rätt rolig ^^
Vi blev klara med hennes deads någon gång mitt i natten och stackars lilla Elins rumpa gjorde ont, och min rygg gjorde ont, så vi hade kort sagt... ont. Sen började vi kolla på en annan film, men orkade inte så vi flyttade mammas säng till mitt rum och bäddade om osv osv och gick och la oss. Fast inte förrän senare ändå somnade vi, för Elin hade massor att snacka om, och jag också egentligen, men jag orkade mest lyssna :P somnade så fort hon tystnade och sa godnatt.

Then idag vaknade vi och chillade en del, satte i lite fler dreads för det var för mycket hår kvar på sidan.. Sen drog vi hem till henne. Sen träffade vi Ewe och va med henne ett tag, drog till mammas lägenhet igen och städade upp. Det var mys utom lite bråk eller vad man ska kalla det, ja mest en diskussion och så, men ja ^^ Slutet gott allting gott.

Nu ska jag se Pirates of the Caribbean två och sen sova tror jag mig. Sen imorgon är en ny dag. Kram.

6 days and couNtdown .

Jag är trött, är du trött ? Är vi inte alla trötta, jämt ?

Idag ska jag leka med Elin som vanligt :P vi ska typ.. göra något.. som jag inte vet än.
Men för tillfället är hon med sin kille, så jag har tråkigt, ont i armbågen, är trött, rastlös osv :')

Happy days, ooh happy days :)

Det är bara sex dagar kvar till Alesana idag :D:D wohooow!!!!!!

Kort inlägg, hej, ska lägga upp nån bra låt sen också, bra bra.

C'ya.


8 days and counting doWn .

Oorginell rubrik nu alltså, men jag orkar inte.

Sitter vid datorn av EN anledning, so-fucking-arbete -.- jag är inte klar, deadline imorgon.. HALLELUJAH. 

Jag har inget mer att skriva egentligen, ska sova nu, får svära på att lämna arbetet i min lärares fack på måndag, eftersom vi är lediga resten av veckan utom imorgon. Ja så blir det.

Det är bara ÅTTA DAGAR KVAR TiLL ALESANA NU :D <3

Ha det bra nu, bli inte förkylda av det sjukt växlande vädret =)


en vacKer söndag . [10 days and counting down !]

Hurra för vackert väder, eller har jag fel ? :)
Haha det är söndag, jag är slö. Jag har plugg.. men åter igen.. det ÄR söndag (A) Jag tycker inte att man ska behöva plugga på söndagar.. även om man har prov på måndagen och inlämning på onsdagen. För övrigt så kan jag provet och så, jag behöver inte plugga mer på det.. men inlämningen är annorlunda lol. Man blir fri igen redan på torsdag dock ju.. så det kanske går att 'glömma' lämna in det och sen skicka det på torsdagen eller så. Fast den inställningen ska man inte ha, eller hur, barn? Jag hinner, det är lungan ^^ ah, ville bara kika in och klaga av mig lite. Jag har inte gjort någonting.. alls nästan idag. Har spenderat morgonen med att läsa i hängmattan på balkongen - väldigt mys dock - läser ju Twilight på engelska för tillfället. Sen mitt på dagen hjälpte pappa mig med Kemi saker typ.. har ju som sagt prov imorgon. Pappa är duktig lärare yes yessss.

Jag har förresten flyttat min fåtölj och ställt den framför datorn om någon ville veta (A) den är lite för låg, men jag planerar att fixa den på något sätt. Ska ändå klä om den iallafall =)

Ha det bra, håll humöret uppe nu, TiO DAGAR KVAR TiLL ALESANA :D

god moRgon ?! [12 days and counting down .]

Jaha.. nej det är inte morgon, som det kanske märks, det är kväll typ. 
Låg nyss i min nya hängmatta på balkongen och läste Twilight, ja på engelska denn här gången alltså :) synd bara att det är för kallt ute, hade en filt över mig, men den täckte inte armarna, så frös. Längtar tills det är riktig sommar, varmt även när solen går ner, sommarmys, kärlek på det alltså, det gillar vi. 

I går fick jag förresten reda på att min svenskalärare kommer sätta MVG (!!!!!!!!!!!! :D) på mig i slutbetyg! Jävlar vad lycklig jag blev! 
Och idag är det 12 dagar kvar till Alesana :D I'll be damned :) Aso jag kan inte låta bli att le, HELA TiDEN :D Seriöst, tolv dagar kommer försvinna på nolltid, och snart står vi där i kön och träffa massor av nya vänner och så. Vi kommer åka den dagen från Falun till Stockholm, jag och Elin :) Satan i gatan säger jag bara.

Nu ska jag äta middag.. eller kvällsmat blir det nog (vilken stor skillnad, tänker du, men, ja det är det faktiskt. Middag är inte lika sent i min värld :))

Vi ses GODNATT :D

13 dagar till alesana aNd counting down !

Ja snart är det dax igen, att åka till Stockholmen :D 
Fy satan (apropå det så kan inte min mobil stava till det -.-) vad jag saknar allt och alla. Ami, vi ska till Blue Fox, lätt :) jag känner en tradition växa fram. I vilket fall som helst så är det så att Elin och jag kommer dra dit och se Alesana :D är det någon som förstår hur glada vi är över det eller ?

Aja, ska inte obsessa över det, så nu ska jag förklara mina senaste dagar/veckor istället :)
Var ska jag börja... Cabaren är äntligen över ! Valborg var roligt :) var med Elin och hennes kille Pontus hemma hos honom, sen kom en annan snubbe som heter Marcus. Marcus är en kool typ alltså ^^ sen kom en som heter Jocke också, han var schysst han med. Vi grillade lite och sånt, damn vad god marinad det var på deras kött :O Ah sen såg vi lite på film o så, vi såg Borat, den var sjuk, bra också :) sen.. typ kollade vi på komik eller nåt, en del roliga vitsar haha. Ah.. bra valborg i år iallafall, ingen brasa dock, roligt ändå, inga fyrverkerier heller dock, kul ändå xD

Sen så.. som sagt är cabaren ÄNTLIGEN över :D jag känner mig så FRI :D hahahahh. Det gick ... ju .. bra ... på föreställningarna också typ. Fast egentligen var bara tisdagen bra, vi hare genrep på måndagen, föreställning tisdag, onsdag och onsdagen efter. Onsdagarna var inte det bästa, men tisdagen därimot, var bäst. Fast bara två av mina låtar var bra överhuvudtaget, en var ju ofrivillig, så ja. Man KAN inte se glad ut, ÄVEN om det är en glad låt, när man inte vill sjunga den. Den andra som jag sjöng med Cissie gick bra :) Den sista också, fick komplimanger till och med för den. Och teatern gick också helt okej, så bra det går med vårat lilla amatörmanus, fast det är bra ju faktiskt ^^

Sen är det den senaste helgen, jag var med Elin (chocking, right? haha) och vi chillade i vanlig ordning. Och vi obsessade lite över att vi ska till Stockholm och så, men det ska vi inte återge :) Vi var inne och tråkade lite, såg nån film, Hus i Helvete tror jag. Den är rätt bra tkr jag, vet inte vad hon tycker om den. Sen så gick vi ut och träffade Robin :) var vid hans garage och diskuterade hans bil, andra bilar och massa annat xD och så berättade han lite om sin bil och så, den här gången lyssnade och faktiskt :) Sen så var vi tvungna att dra hemåt, vi frös och så tror jag. Sen visade det sig att jag inte hade nyckel när vi äntligen kom hem... men vi gissade att balkongdörren var öppen, så först försökte jag klättra upp, sen Elin, sen jag igen.. Sen kom vi på att ta en utestol och stå på, jag försökte, ställde mig på ryggstödet och stolen välte så jag hängde och dinglade lite i armarna och slog i mit lite, aj.. Sen iallafall satte jag mig på stolen och Elin ställte sig och klättrade upp, det gick bra mycket bättre när det var en tyngd (jag) på stolen så den inte välte. Iallafall hade vi tur och det var öppet så hon gick ner och låste upp åt mig så vi kom hem till slut :) Den natten spenderades med att se Twilight för sjunde gången för mig och andra för henne :) Måste bara säga att den blev ännu bättre på storbildstv :D Jag kan erkänna att jag somnade lite i mitteen .. hehe.. men när man kan den utantill är det lätt hänt faktiskt, för övrigt spelar det ju ingen roll då heller. En annan sak, första gången jag såg den älskade jag den, jag menar jag blev besatt. Andra-fjärde gången var den lika bra, fast jag började upptäcka små detaljer som stör en del.. Sen femte och sjätte gången fick jag nåt ryck och störde mig på ALLT, jag menar nästan iallafall. Sen sjunde gången hittade jag tillbaka till min kärlek, den där filmen har små detaljer som förstör lite, men det gör den inte mindre bra, den är underbar ÄNDÅ [punkt slut].

Det var allt för idag, utom att jag fick en Twiligth-tröja idag lite oväntat xD
Mimmi, Pontus lillasyster som går i min paralellklass kom fram till mig med en ihopvikt tröja..
Hon: 'Pontus sa att jag skulle ge dig den här *ger*'
jag: 'jaha..? *viker upp, det är en Twilight-tröja* vaddå sa han bara 'ge den till Lellah.' eller ?'
hon: 'Ja typ.'  j
ag: 'jaha.. oj.. hälsa tack.. eller nåt...'

Först blev jag förvånad och så, sen fick jag en bra förklaring i ett sms. Elin och Pontus gav ju mig filmen Twilight i födelsedagspresent, tröjan skulle egentligen komma samtidigt, men den blev försenad. Så jag fick den idag :) den är snikk ^^

Ja, that's it :) hare bra.

RSS 2.0