väder och saknad är liKa hatat just nu .

Det är såhär, jag har inte orkat blogga... jag har inte tid helt enkelt. 
Nian tär på krafterna måste jag säga. 
Jag fyller dock år om tio dagar, det är mys =) 
Vad som inte är lika mys är att jag har plugg som fan tills dess, har NO-prov den dagen, underbart... Nervsystemet är intressant dock, hjärnan också. Det är intressant alltihop om man får välja själv, vilket man inte får, man MÅSTE plugga, man kan inte välja att göra det av egen vilja, vilket gör det till ett helvete istället för något intressant. Ja, jag satt och försökte plugga indeed när min syster kom och pratade med mig istället, jag välkommnade henne självklart, hon var min 'long hard road out of hell', förstår du. Sanningen att säga är att jag faktiskt är i desperat behov av att plugga om jag ska hålla mitt VG i NO, men jag fixare helt enkelt inte just nu, måste få näring (middag) först. Ojojojoj nu måste jag nog ändra riktning lite i texten, här. Det börjar bli tråkigt att läsa, inte sant ?
VET du vad som JUST hände... ? Jag satt och skrev, fram till "inte sant ?" gick det bra, men sen laggade datorn. Jag tänkte att jag orkade inte hitta på nytt att skriva sen om jag startade om den, så jag skrev helt enkelt av hela jävla (ursäkta) texten på papper. Sen nu när datorn har startats om och jag loggar in igen, så har nästan hela texten sparats automatiskt som utkast. Holy mother of god, det är ju bra egentligen, men att jag satt och slösade tid på att skriva av hela skiten var inte så roligt, eller hur ? Det tar en hel evighet längre tid att skriva för hand än att skriva på datorn, som du nog vet. Ujujuj.. äsch shit happens, men det där var störande faktiskt, en jävla massa.
Nu ska jag äta, men skriver klart sen :) [19:05]
Nu är jag tillbaka, jag sitter och snackar med min syster nu i telefon, inte samma som innan xD [19:32]
Det där tog en stund märker jag XD [19:54]
Nej,  nu kan jag inte skriva allt jag tänkte skriva, ska ringa ännu ett samtal nu vid åtta... Vilket leder mig åter till saknaden då. Det är så att saknad kan ta sig, jag saknar alldeles för mycket, det är nästan så jag gråter bara vid tanken. Alve är i Stockholm, alldeles för långt bort. Oj, juste, 'vem är Alve?' tänker du säkert nu. Det är en vän :) han var hit till Falun den 14, dock bara i tre timmar, men mys iallafall, och han kommer tillbaka den tredje. Jag saknar honom extremt mycket, sen saknar jag Ami.. Morgan.. och Christel.. och Becka med flera. Det är inte lätt att bo långt ifrån sin älsklingsstad. Illa.
Detta blir inte ett så mycket längre inlägg, tror jag, jag hinner inte. Måste borsta tänderna. Men jag måste iallafall berätta att jag äntligen har kommit ikapp med 'Twilight'-hysterin litegrann. Jag såg filmen får några veckor sen och  läste ut 'Om jag kunde drömma' igår. Jag tycker att filmen är underbar, men inte lika bra som boken. Och jag längtar tills jag får 'När jag hör din röst' i present (ja, jag vet redan att jag ska få den (A)). Jag kan inte neka till att jag har blivit lite smått beroende, men jag ska inte diskutera saken överdrivet här.
Och nu till vädret, det började verkligen bli vår här, det var sol, snön smälte och allt. MEN igår började det snöa. Och nu snöar det nästan ständigt IGEN. DAMN VAD JAG HATAR DET :O DÖDÖDÖDÖDÖDÖÖÖÖÖÖ -.-'' 

Ah .. hehe (A) jag hatar vinter nu. Ha det bra och sakna inte för mkt, learn to kill some time, I know I will.

gRön lugg ?!

Jadu, jag vet att det inte har blivit så mkt uppdateringar på ett bra tag då, men det är bara för att allt är allmänt hektiskt just nu. Fan plugg, plugg och mera plugg. Hade matteprov idag, hoppas det gick bra. Och så är det ju så att jag är med i cabaren vilket gör att jag har ännu mer fullt upp. Aja det är ju rätt chill ändå, hinner hänga och göra typ roliga saker (inte för att cabare är tråkigt eller nåt, menmen) på helgerna och så. Det är ju bra det.

Min lugg är grön. Ja, det är den. Det är inte vackert, och det är en fail svart prick på en av de "blåa" (gröna) slingorna.. men jag ska färga snart igen, kanske imorgon. Min syster förklarade för mig att jag borde tvätta håret med schampoo innan jag färgar blått när jag har blekt, för annars fäster inte färgen. Detta hade jag inte en tanke på sist jag färgade, vilket förklarar den gröna nyansen och att det gick ur på typ en gång =). Hoppas jag hinner. Time will tell som jag brukar säga.

Kort sammanfattning av mitt sportlov, förresten.
Lördag 21 feb: Åkte till Sthlm 07:32, det var mys. Mötte Morgan på centralen, shoppade osv. Träffade ELLEN :D <3. Åkte till Vällingby och sov hos min morbror Roger.
Söndag 22: Ner till stan och träffade Morgan ännu en gång. Träffade Alve också, och senare även Ellen igen. Det var en ... intressant dag. Senare hände inte så mkt, alla åkte hem, jag åter till Vällingby.
Måndag 23: Vaknade hos morbror, packade, läggde nyckeln i brevlådan, drog till centralen och träffade Alve rätt tidigt. Irrade runt i en halvtimme för att lämna väskan i ett skåp, drog till stan. Sprang runt till affärer as usual och köpte en del saker (skriver allt sen). Träffade Morgan igen, chillade med grabbarna och sen drog Morgan. Chillade med Alve och sen drog vi till blå linjen och till dom långa platta rulltrapporna :D satt på trapporna fram och tillbaka XD. Drog typ på nåt random tunnelbanetåg, men upptäckte att vi inte hade  tid, åkte tillbaka. Hämtade väskan och snackade med Ami. Åkte till Danderyds Sjukhus för att träffa Ami (sov hos henne den dagen). Väntade i ca kvart eller så, fick sms, åkte vidare till Mörby Centrum. Väntade lite till (det var ju mitt eget fel, åkte tidigare än vi bestämde). Mötte Ami, gick runt, åkte till Ami. Chillade, sov.
Tisdag 24: Vakna hos Ami, hade tappat mitt örhänge (1mm) och kunde inte böja mitt knä :D -.- . Fixa till oss, drog till bussen. Gick till centralen och lämnade väskan once again. Drog till sergels och träffade Morgan, snackade lite, skiljdes åt. Hittade Ami igen, träffade Becka senare. Drog runt i affärer lite, drog till centralen, hämtade väskan, drog till perrongen. Väntade lite innan tåget gick, säga hejdå, gick på tåget. Åkte tåg hem.

Sen när jag kom hem chillade jag och sov sen. Dagen efter det fyllde mormor år :D <3 Och bror och hans tjej kom till Falun. Myskvällar med dem resten av lovet typ, sen inte så mkt mer.

Intressant som satan, erkänn :D Aja iallafall... Allt jag köpte i Sthlm är: underkjol, armvärmare, blekning, mössa, hårsaker, present till mormor, fyra söta glas... ööööh jag vet inte vad mer. Men slösade pengar som faen, och jag vettefan vad jag slösade dom på... byxor också förresten, standard svarta.  Nu är de sisåhär att jag måste på toa och sen ska jag nog snacka lite i telefon och sen sova förstår ni.

Det blev ett helt okej långt inlägg iallafa.. Spread the word förresten, hare bra :)

RSS 2.0