en vacKer söndag . [10 days and counting down !]

Hurra för vackert väder, eller har jag fel ? :)
Haha det är söndag, jag är slö. Jag har plugg.. men åter igen.. det ÄR söndag (A) Jag tycker inte att man ska behöva plugga på söndagar.. även om man har prov på måndagen och inlämning på onsdagen. För övrigt så kan jag provet och så, jag behöver inte plugga mer på det.. men inlämningen är annorlunda lol. Man blir fri igen redan på torsdag dock ju.. så det kanske går att 'glömma' lämna in det och sen skicka det på torsdagen eller så. Fast den inställningen ska man inte ha, eller hur, barn? Jag hinner, det är lungan ^^ ah, ville bara kika in och klaga av mig lite. Jag har inte gjort någonting.. alls nästan idag. Har spenderat morgonen med att läsa i hängmattan på balkongen - väldigt mys dock - läser ju Twilight på engelska för tillfället. Sen mitt på dagen hjälpte pappa mig med Kemi saker typ.. har ju som sagt prov imorgon. Pappa är duktig lärare yes yessss.

Jag har förresten flyttat min fåtölj och ställt den framför datorn om någon ville veta (A) den är lite för låg, men jag planerar att fixa den på något sätt. Ska ändå klä om den iallafall =)

Ha det bra, håll humöret uppe nu, TiO DAGAR KVAR TiLL ALESANA :D

Kommentarer
Postat av: Ami

Sv: Nja, jag får inte plats riktigt med en 120, eller jo jag får plats men rummet skulle kännas lite litet då :/ så en 100 eller en 110 får räcka :)





Norge vann, men det vet du väl redan eftersom att jag tog sån tid med att svara XD



2009-05-18 @ 07:57:37
URL: http://amiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0